Happy2Work
Passie voor werk

Wie zijn wij

Wij zijn een jong en dynamisch uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het sourcen van gekwalificeerde werknemers uit Oost-Europese landen voor seizoensgebonden en tijdelijke banen in de landbouwsector in Nederland.

Ons verhaal begon in Tsjechië, waar ik persoonlijk vandaan kom. Daar ontdekten we dat er veel vraag was naar arbeidskrachten in de agrarische sector in Nederland. We zagen een kans om ons te specialiseren in het verbinden van gekwalificeerde werknemers met werkgevers in de Nederlandse landbouwsector. Als team zijn we gepassioneerd over het helpen van bedrijven om te groeien door hen te voorzien van de beste talenten, en we zijn vastbesloten om de beste service te bieden die er is.
We hebben ons snel aangepast aan de Nederlandse markt en hebben ons gespecialiseerd in het sourcen van werknemers voor banen in de landbouwsector, met name voor het plukken van fruit en bloemen en werk in kassen. 
Als jong uitzendbureau hebben we nog niet de ervaring van sommige van onze concurrenten, maar we compenseren dat met onze toewijding en passie om de beste service te bieden die er is. We zijn vastbesloten om te groeien en ons aan te passen aan de behoeften van onze klanten.

We zijn trots op de relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten en we zijn vastbesloten om deze relaties verder te ontwikkelen en te verbeteren. We zijn er trots op dat we in staat zijn geweest om onze klanten te voorzien van gekwalificeerde arbeidskrachten en dat we hebben bijgedragen aan hun succes.
Als u op zoek bent naar gekwalificeerde arbeidskrachten voor uw agrarische bedrijf, neem dan contact met ons op. We zijn er om u te helpen en we kijken ernaar uit om met u samen te werken.